Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Announcement trailer για το Project Hospital

*
Οι νοσταλγοί του Theme Hospital θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να ασχοληθούν με ένα νέο management sim που έχει ως θέμα το χώρο της υγείας. Αυτό χάρη στη στην Oxymoron Games, ένα studio που εδρεύει στην Πράγα και αναπτύσει το Project Hospital. Όπως και ο κλασσικός τίτλος των '90s, το Project Hospital θα παρουσιάζει τα τεκτενόμενα μέσω ισομετρικής όψης και θα υπάρχει μια σειρά από μενού για την πραγματοποίηση όλων των λειτουργιών. Οι παίκτες θα πρέπει να ασχοληθούν με τα πάντα, από την απόφαση για το τι ιατρικός εξοπλισμός πρέπει να αγοραστεί και πόσο αυτός θα χρεώνεται στους ασθενείς, μέχρι με ποιές ασφαλιστικές εταιρείες θα συνεργάζεται το νοσοκομείο. Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam εντός του 2018 και μέσω του trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πρωτη γεύση από το gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*